середа, 20 вересня 2017 р.

СЬОМИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС 

З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ «ОРЛЯТКО»

Результат пошуку зображень за запитом "орлятко конкурс"
Запрошуємо учнів нашого навчального закладу до участі в конкурсі з німецької мови. За шість років свого існування конкурс «Орлятко» став популярним та затребуваним серед учнівської молоді України.


Конкурс надає можливість перевірити рівень володіння німецькою мовою, обізнаність в історичних подіях, культурному розмаїтті та особливостях Німеччини.

Запрошуємо до участі в цьогорічному конкурсі з німецької мови «Орлятко», який відбудеться
в середу, 25 жовтня 2017 року в навчальних закладах України.

Зверніть увагу! Ті учні, які вивчають німецьку мову з 1-го класу як основну іноземну, будуть змагатися у п’яти вікових категоріях: 2-3, 4-5, 6-7, 8-9 та 10-11 класи, а ті, хто вивчає цю мову з 5-го класу, будуть змагатися у чотирьох вікових категоріях: 5, 6-7, 8-9 та 10-11 класи. Стати учасниками конкурсу можуть усі бажаючі учні. Учасники не проходять будь-якого попереднього відбору. 
Конкурс проводиться в школах за місцем навчання.

Конкурсні завдання цікаві, веселі й доступні дітям з різним рівнем підготовки. Вони містять запитання з мови, країнознавства, літератури та відображають різнобічну інформацію про Німеччину.

За детальнішою інформацією звертайтеся до вчителів іноземної мови нашої школи! (термін подачі заявок  до 26 вересня 2017 року)

Немає коментарів:

Дописати коментар